Les pèrgoles s’ha convertit en un element molt important a casa. La seva estructura va més enllà d’una tendència decorativa, et proporciona un espai exterior practico i modern, mentre et brinda ombra i recer en la pluja.

Has de tenir present que les pèrgoles es dissenyen i construeixen d’acord amb l’estètica de la llar. La seva estructura en general de gran grandària ha d’encaixar amb l’estil per a crear un ambient harmònic i coherent creant un element visualment atractiu a la casa.

15 idees per a crear 15 pèrgoles totalment diferents, on a més t’explico els diversos tipus.

Una de les pèrgoles favorites és aquella feta de fusta, pintada en blanc, amb espais amplis entre els pilars coberts amb fines taules per a voltar el pati. El seu sostre elaborat en plàstic corrugat protegeix de la pluja i deixa passar la llum.

Recorda que una pèrgola tancada et llevarà molta llum en l’habitatge, depenent de la seva orientació.

El va dissenyar d’una pèrgola moderna, és un altre tipus que disposa de dos fins pilars únicament fixats al sòl i confines làmines de fusta entre els cairats, teixint d’aquesta manera una estructura que impedeix l’entrada de sol.

És interessant l’estructura completa d’una altra pèrgola que podem instal·lar és aquella que està elaborada de manera independent a l’estructura de l’habitatge. El seu color és negre, i en lloc de cairats, disposa d’un tendal blanc que crea un elegant contrast digne d’una bella llar.

Un altre estudi molt famós va crear una pèrgola sofisticada, amb una bella estructura superior de bigues i cairats de fusta, amb els seus pilars revestits de ciment. Disposa de planxes de plàstic corrugat que protegeixen de la pluja.

Per a construir una pèrgola clàssica i de qualitat és fabricada amb metall i fusta. Es caracteritza per tenir pilars i bigues en metall, deixant l’entramat de fusta, que limita l’entrada de llum. És rústica, amb pilars de fusta, bigues, cairats i una malla de metall en el sostre, que permet l’extensió de la vegetació i als ocells posar-se.

Una pèrgola d’espai en volada i suports únics de costat, és una altra opció. Els seus llistons de fusta es fixen als pilars en ela, en la seva part inferior. Es crea una estilitzada pèrgola moderna.

Es poden barrejar diversos materials, com a maó vist en la part posterior. El formigó situat en els pilars frontals i el sostre per a fusta en tons negres li dóna un toc de sofisticació únic a la pèrgola. 

Un toc minimalista s’aconsegueix perfectament amb fusta pintada de negra o *ebonizada, emprant la grandària justa en els pilars i cairats, perquè entrin en sintonia amb l’estètica de l’habitatge. Pressupost per a Pèrgola.

Un altre model de pèrgola molt bell és la fabricada amb tubs de ferro a manera de pilars, els llistons de metall s’usen com a cairats i perquè la llum del sol no sigui directa en el sostre.

Per a culminar aquesta bella col·lecció ho fem amb la sofisticada pèrgola que disposa d’una estructura de fusta, de color blanc. El seu elegant tendal en forma de cortina, amb una suau caiguda, crea un còmode i agradable ambient perfecte per a relaxar-se.

Realment fer una pèrgola no és tasca senzilla, has de conèixer els materials com ara fusta o metall i disposar de les eines necessàries. Però si desitges ser practico el millor que pots fer és contractar els serveis d’un professional, o comprar una bonica pèrgola feta o prefabricada.

 

A nosaltres ens agraden les pèrgoles bioclimàtiques pel seu gran acabat