Tendències per a decorar el teu jardí amb Pèrgola

Aquesta comprovat que tenir a casa una terrassa o jardí és un autèntic tresor, que et permet disposar d’un espai per a relaxar-te i compartir amb els teus amics. En aquesta temporada de l’any la calor va arribar per a quedar-se, però qui no somia amb tenir un bell jardí per a prendre el sol i estar allunyat de les multituds? Pensant en tu et tinc les 5 noves tendències per a decorar el teu jardí i deixar a tots sorpresos.

El jardí és l’espai que li dóna personalitat a la llar, que amb un toc d’imaginació i bon gust el podem convertir en un racó màgic i especial. Et permet desconnectar-te del món, i passar inoblidables vetllades a la llum de la llum acompanyat de la teva parella, familiars o amics. No obstant això, decorar un jardí no és tasca senzilla, has de manejar molt bé la forma i la grandària de l’espai. Aquí et deixo algunes idees per a decorar el teu jardí i complaure tots els gustos i necessitats.

5 idees d’encant per a la decoració de jardins amb Pèrgoles

Les cases amb jardí és la nova tendència per a moltes persones després del coronavirus és clau la cerca d’una nova llar. Sent el jardí sinònim d’espai ampli, llum natural i millor qualitat de vida. Per això, si el teu disposes d’aquest espai el més convenient és treure-li profit per a aconseguir una bella decoració. És normal, que tinguis dubtes sobre com decorar un jardí i poder “presumir” d’ell? Així que pren nota dels següents consells.

Tots els aquests consells és tenint en compte que hi haurà una pèrgola d’alumini bioclimàtica al jardí

 

1.- Decoració de jardí amb palets i una bonica pèrgola

En els últims anys el rei de la decoració DIY va conquistar el món dels jardins. El palet és un material molt versàtil, sostenible i de fàcil manteniment. Sent perfecte per a crear mobles al jardí, ja siguin sofàs o taules.

El jardí decorat amb palets és un ambient vintage, acollidor i molt adequat per a sobretaules. Un truc nou i creatiu és vestir els palets amb coixins per a acabar de definir l’estil i afegir una mica d’ombra.

Et garanteixo que el resultat és una zona chill out preciosa.

 

2.- Digues-li sí a la vegetació en la decoració de jardins

Al moment de decorar un jardí no pot faltar les plantes, les quals has d’introduir d’acord amb l’harmonia que encaix amb l’estil que volem mantenir en conjunt. Existeixen diversos tipus de plantes que es pot utilitzar i encaixen bé amb qualsevol mena de jardí.

Una bona idea és col·locar en un espai central totes les plantes, per exemple, roses o cactus de qualsevol espècie. Però si el teu jardí és petit el millor és optar per un jardí vertical, s’utilitza un element ja disponible com la paret o el mur per a donar vida a l’espai.

3.- Jardins a tot color i una pèrgola al mig

Una opció per a decorar jardí és ser atrevit amb el color, així aconseguir un espai únic, amb caràcter i personal. La combinació de mobiliari de diferents colors dóna un toc modern. Es pot emprar cadires de diferents colors al voltant d’una mateixa taula o agregar color a elements bàsics com: coixins, estovalles, espelmes o fins a col·locar llums.

4.-Decoració de jardí a l’estil campestre amb Pèrgola

Mai passa de moda combinar materials com la pedra, fusta i vímet. És una alternativa molt encertada per a decorar el jardí, aquests elements junts transmeten un toc campestre que t’ajuda a crear un ambient fresc, càlid i molt acollidor.

T’aconsello combinar les cadires de ratán o vímet amb taules de fusta, col·locades sobre sòls de pedra. La calidesa de l’espai el pots aconseguir amb els tèxtils, lli o cotó, en colors terra que representin l’estil campestre.

5.- Decoració de jardins minimalista amb pèrgola

La decoració en jardins minimalista es caracteritza per la tendència de “menys és més”. S’entén l’ús d’elements totalment necessaris, eludeix l’ús de materials decoratius sense cap propòsit.

L’estil minimalista, s’adopta amb tonalitats clares, que donin la sensació d’un espai ampli, serè i tranquil. La tendència de jardins minimalistes encaixa a la perfecció amb jardins petits, que no necessiten de molts elements per a estar complets.