Què són les Pèrgoles bioclimàtiques?

Per als qui adoren crear nous espais a l’aire lliure en la llar sense haver de fer reformes res millor que les pèrgoles bioclimàtiques. Són elegants estructures d’alumini, que es poden col·locar a la perfecció al jardí, la terrassa, en algun hotel o restaurant de luxe.

Com tots coneixem les pèrgoles convencionals  s’enfoquen en un sistema de protecció solar, mentre que les pèrgoles bioclimàtiques van molt més allà. Funciona com una pèrgola moderna amb un disseny elegant, per les seves làmines orientables permet tenir un espai protegit dels fenòmens meteorològics com el vent, la pluja i el sol.

Les pèrgoles bioclimàtiques són tan modernes que regulen la temperatura de manera natural, és així com propícia una sensació de confort en la llar. Et brinda l’oportunitat única de gaudir la comoditat d’un espai mentre t’alegres amb la imponent vista des d’aquest mirador.

Per a què serveixen les pèrgoles bioclimàtiques?

Les pèrgoles bioclimàtiques serveixen per a crear un espai amè a l’aire lliure, el seu muntatge és molt senzill i ràpid, no necessites fer reformes. Aquestes Cobertes bioclimàtiques són molt versàtils en la llar, pots condicionar el teu jardí mentre canvies per complet el teu ambient, en jugar amb la llum, l’orientació de les làmines o amb la música.

Existeixen pèrgoles bioclimàtiques que contenen una estructura metàl·lica amb làmines d’alumini motoritzades, aquesta qualitat assegura la protecció solar i al seu torn la protecció a altres factors de tipus climatològics. Les possibilitats d’orientació de 45è, 90è i 135è, deixa passar la llum sol si vostè ho desitja.

Les làmines en estar totalment tancades la pèrgola és estanca, però amb les làmines obertes es gaudeix d’un espai més lluminós i ampli. T’ofereix posicions intermèdies que s’ajusten a les necessitats de cada moment.

La tecnologia innovadora de les làmines permet canviar la seva posició mitjançant la motorització, amb solo prémer un botó des d’un control o fins a controlar-lo mitjançant un Telèfon intel·ligent. Disposa de diversos sensors capaços de detectar les inclemències meteorològiques, pots controlar la seva posició sense ser present.

Avantatges de les pèrgoles Bioclimàtiques

Les pèrgoles bioclimàtiques en comparació amb les pèrgoles convencionals permeten aprofitar al màxim cada espai del nostre jardí o terrassa durant tot l’any, sense importar les estacions climàtiques. Les de tipus convencional només es poden emprar en èpoques determinades de l’any, perquè no tenen la capacitat de regular la temperatura.

Les cobertes tenen més opcions quant a personalització, s’ajusten als gustos de qualsevol persona. La seva estructura pot ser de qualsevol color, existeix una gran varietat de pèrgoles amb calefacció, il·luminació i fins a so.

Tota l’elegància i modernitat que desitges en la teva llar és possible amb les pèrgoles de la nostra web…. quines esperes per a col·locar una al jardí de la teva casa? Necessites pressupost per a una pèrgola bioclimàtica

Cobertes bioclimàtiques

Treballem qualsevol tancaments bioclimàtic, això no sols vol dir pèrgoles, poden ser qualsevol tipus de coberta bioclimàtica.