Per què has d’instal·lar una pèrgola al teu jardí o terrassa?

Per a tu que encara tens dubtes sobre els motius per a comprar una pèrgola de fusta per al teu jardí o terrassa i tal vegada penses una pèrgola és poc útil o massa complicada de mantenir?

Totes aquestes i més dubtes van quedar enrere, perquè avui t’explicaré de forma molt senzilla tots els avantatges d’instal·lar una pèrgola moderna o un porxo de fusta en l’exterior de la teva casa.

Abans d’iniciar no vull que pensis que en instal·lar una pèrgola aquestes imitant el que fan els altres. Has de tenir present que l’ús de pèrgoles de fusta s’ha incrementat durant els últims anys.

Pel fet que són una manera fàcil i econòmica d’ampliar el teu habitatge o fins a decorar el teu jardí o terrassa amb una estructura molt fàcil d’instal·lar. És a dir, tantes persones que es decideixen per instal·lar una pèrgola o un porxo de fusta no poden estar destarotades.

Instal·lar una pèrgola de fusta a la terrassa o el jardí és una solució pràctica per a ampliar espais que denota bon gust i elegància. Permet gaudir d’un ambient molt sofisticat, concorde a qualsevol ocasió, com, per exemple, celebracions familiars, reunions entre amistats i més. Una excel·lent idea per a crear una àrea acollidora on podràs gaudir les millors vetllades en la teva pèrgola és incorporar en l’espai mobles, jardineres i altres elements decoratius.

Per a aquelles persones que viuen en zones molt caloroses, l’alternativa d’instal·lar una pèrgola és factible, permet que les persones es protegeixin del sol i de la calor. Especialment durant els dies més intensos de l’estiu per a sentir una sensació extra de frescor pots cobrir el sostre amb un tendal o amb plantes trepadoras

Però si el teu cas és que vius en una àrea en la qual els estius són curts i plou amb molta regularitat el meu millor és valer-te de la protecció que t’ofereix la pèrgola de fusta. Et servirà per a estendre i prolongar durant més temps el gaudi a l’aire lliure, al resguardi de les inclemències del temps. Et garanteixo que, durant la major part de l’any, pots donar-li ús al teu porxo de fusta amb els laterals protegits.

No et preocupis per l’extensió d’espai que ocupa la pèrgola, perquè et permet decorar amb un mobiliari còmode i acollidor. Una meravellosa alternativa moderna en el seu mobiliari és col·locar butaques de fusta o de fibres amb *mullidos coixins.

En estar protegits amb el sostre de la pèrgola no hauràs de limitar-te a col·locar les tradicionals cadires i taules de resina de tota la vida, que resulten incòmodes i poc estètiques. Permet que la modernitat de les pèrgoles entre en la teva llar, per a gaudir el teu jardí.

El gran avantatge que t’ofereix la pèrgola o un porxo de fusta és el seu fàcil manteniment. Amb un tractament apropiada cada 3-5 anys molt senzill d’aplicar es conservarà com el primer dia, la durabilitat de la pèrgola és molt llarga, tota una vida

Les pèrgoles són perfectes per a reunions amb amistats, veïns o fins per a tenir una romàntica vetllada a l’aire lliure, ja que tindràs privacitat. En la pèrgola et resguardaràs de les mirades indiscretes d’uns altres. Pots descansar, menjar, llegir o prendre el sol amb un grau d’intimitat.

Per a finalitzar, instal·lar la pèrgola bioclimàtica en la millor decisió que pots prendre. Et permet passar temps de qualitat amb els teus éssers estimats. No segueixis sense aprofitar l’espai que et proporciona el teu jardí o terrassa, atreveix-te a instal·lar la pèrgola, no tens res a perdre al contrari és