Pèrgoles Bioclimàtiques

Pergolab.es
 

 

 

 

Pressupost Online Contacte
Sopar al Jardí sense Humitat

Quan arriba la nit pots tancar la làmina completament de la Pèrgola Bioclimàtica.

Més Sol a l'hivern

Quan arriba el fred podem obrir mes la làmina de la pèrgola d’Alumini bioclimàtica perquè ens entre el Sol, tot el contrari podem fer a l’estiu i jugar amb la làmina en els mesos d’entretemps.

Moviment del Sol

Podràs orientar les làmines de la Pèrgola Intel·ligent, fins i tot programar-les per a no deixar entrar el sol o tot el contrario.

Pèrgoles Bioclimàtiques la millor opció

 

Ara podràs gaudir la terrassa o jardí tot l’any gràcies a les Pèrgoles Bioclimàtiques. Podràs regular l’obertures de les làmines segons el clima o la necessitat i poder gaudir de la Pèrgola d’alumini Bioclimàtica tots els mesos de l’any.

Amb el moviments de les làmines intel·ligents, podràs per exemple tancar per complet quan plou i continuar gaudint d’estar a l’aire lliure o orientar-les perquè la Pèrgola ventili l’espai interior en moments d’intensa calor.

Som experts en Pèrgoles bioclimàtiques d’última generació amb materials d’alta qualitat molt duradors. Elegància i confort en la teva llar.

Instalacions

%

Clients contents

Municipis

Pergola bioclimatica aluminio
pergolas lamas orientables
lamas pergolas

Gran varietat de Models i colors

Consulti tots els nostres models intel·ligents de Pèrgoles bioclimàtiques. Els nostres experts podran assessorar gratuïtament.

Per a tota la Vida

Els materials de les nostres Pèrgoles Bioclimàtiques són de màxima qualitat, aconseguint una durabilitat excel·lent.

aluminio pergola

M'han instal·lat un Pergola Bioclimàtica a la terrassa, fins i tot autentica passada. De Luxe total

 

– Cristina, Lloret de Mar

Ara puc gaudir d'estar tota la nit a la terrassa, no com abans que havia d'entrar per la humitat.

 

– Miguel G.O La pobla de M.

Material de molt bona qualitat. Els instal·ladors molt professionals, tot més ràpid del que creia.

 

– Anna P, Blanes.

Pèrgoles bioclimàtiques

 

Avui us parlarem de les pèrgoles bioclimàtiques un producte cada vegada més a l’alça i que està revolucionant el mercat de les pèrgoles i el disseny exterior. 

Les pèrgoles són una estructura feta de diferents materials, per a l’exterior que s’utilitza per a generar un espai d’ombra a la nostra terrassa i a la mateixa vegada ser un element decoratiu.

 

Què són les pèrgoles Bioclimàtiques

 

Són estructures generalment construïdes d’alumini i la seva principal innovació és que estan pensades perquè s’adaptin a les condicions climàtiques de cada moment creant un ambient confortable a la nostra terrassa.

Permetent-nos alhora poder gaudir de la nostra terrassa en qualsevol moment de l’any per les seves característiques tan extraordinàries de les pèrgoles bioclimàtiques.

Les pèrgoles bioclimàtiques en alumini estan construïdes amb unes làmines orientables que permeten adaptar-se a cada situació climàtica obrint-se i tancant-se segons les necessitats de cada moment. 

Les pèrgoles poden convertir-se des d’una construcció estanca que no permeti entrar l’aigua de la pluja a una pèrgola tradicional que ens faci ombra.

Però no sols això! amb les pèrgoles bioclimàtiques aconseguim un ambient ventilat i un ambient acollidor i naturalment climatitzat.

Per a poder afavorir un ambient estanc en cas de pluja però ventilat naturalment, l’estructura d’aquestes pèrgoles tenen en els seus laterals un sistema per a l’evacuació de l’aigua

Les làmines orientables de les pèrgoles bioclimàtiques tenen una orientació d’entre 110° i 170° el que permet que es puguin tancar o obrir en funció de l’ambient que vulguem crear però permetent que la ventilació es generi de manera natural. 

Si fa molta calor a l’estiu podem tenir les làmines una mica tancades perquè no entri el sol però que pugui entrar ventilació en el lloc. SI per contra, estem en aquests dies de sol d’hivern en la qual volem que ens toqui el sol podem obrir totalment les làmines de manera que deixem entrar al sol completament perquè ens escalfi.

Però finalment, una de les característiques que no tenen la pergolas tradicionals, en dies plujosos, les làmines es poden tancar completament perquè es converteixi en una espècie de sostre completament hermètic a la pluja però permetent una ventilació natural.

Les pèrgoles bioclimàtiques tenen molts avantatges en relació amb les pèrgoles tradicionals a continuació us detallem moltes de les raons per les quals val la pena invertir en una pèrgola d’aquest tipus.

 

Avantatges de les pèrgoles bioclimàtiques

 

Com ja hem dit anteriorment, una de les característiques més innovadora i més extraordinària d’una pèrgola bioclimàtica és que si instal·lem una d’elles a la nostra terrassa tenim l’avantatge que podem gaudir de la terrassa tots els dies de l’any.

Entre altres coses perquè com s’adapta a totes les estacions de l’any perquè ho fa una solució molt adequada per a l’aprofitament de la nostra terrassa a qualsevol moment de l’any. Ens protegeixen del sol, la pluja i el vent, per això és una molt bona solució.

Una de les seves característiques més avantatjoses són que disposen de múltiples estils i dissenys el que podem trobar-nos des de dissenys moderns i looks de moda fins a dissenys més rústics o també més clàssics, això fa que s’integri perfectament en l’estil més adequat de la teva terrassa, la qual cosa la fa encara més ideal.

Els materials amb els quals es fabriquen són 100% reciclables i s’adapten a qualsevol estil decoratiu.

Existeix una varietat molt àmplia de tipus de pèrgoles, n’hi ha des de les més simples, que funcionen amb una manovella manual, o bé que s’accionen mitjançant un comandament que s’acciona electrònicament, fins als models més intel·ligents de pèrgoles bioclimàtiques, que les fa encara més desitjables.

Aquestes últimes són pèrgoles que disposen d’uns sensors, que es regulen automàticament, n’hi ha amb sensors de vent, pluja o sol i quan sorgeix una d’aquestes situacions les làmines de la pèrgoles s’orienten per a protegir-nos de l’una o l’altra.

Però és que el món de les pèrgoles bioclimàtiques no acaba aquí, existeixen una infinitat de complements per a aquestes, des d’incorporació de laterals, ja siguin cortines, corredisses o bé làmines o gelosies, fins a incorporació de llum o música tot controlat des del telèfon intel·ligent

Hi ha pèrgoles que permeten ser completament corredisses del sostre, anomenades làmines retràctils, que permet que en un moment determinat es puguin córrer completament el sostre i deixar-lo lliure, en mesos d’hivern on volem que ens entri tot el sol o bé per a tenir una bonica vetllada nocturna.

Les pèrgoles bioclimàtiques a més són molt versàtils i es poden instal·lar perfectament en qualsevol espai exterior que disposis, és ideal a més per a ampliar una zona exterior del teu habitatge, les pèrgoles bioclimàtiques et permeten de forma no fixa generar un tancament parcial o total del teu exterior amb el que es tracta d’una bona fórmula per a la teva llar.

A més com pot regular l’entrada de sol, una pèrgola bioclimàtica permet en els casos en els quals s’instal·la tocant la façana de l’habitatge, una reducció del cost d’energia cuidant del medi ambient. 

I sobretot per als més exigents que volen sempre tenir un espai màxim de confort i amb la màxima exigència, i que no han tingut bastant amb totes i cada unes de les característiques de les pèrgoles bioclimàtiques, a més existeix la possibilitat d’integrar-se un sistema de nebulización d’aigua perquè refresqui en els moments més calorosos i fins i tot sistema de calefactor per als més frioleros.

Amb totes les múltiples prestacions que disposa i que podem integrar en les pèrgoles bioclimàtiques és fàcil pensar que els preus d’aquestes no poden ser iguals que els preus de les pèrgoles tradicionals.

Però si la veritat és que això és així, també hem de tenir en compte que els seus materials d’alta qualitat i pensades per a exterior, per a protegir-nos de sol, pluja o vent, les fan d’una estructura robusta i fort amb el que són estructures duradores amb el que fàcilment la inversió queda amortitzada

Presupuesto Pergola bioclimática

A part que és una estructura que permet aprofitar la terrassa tots els dies de l’any el que el fa encara més assequible.

No t’ho pensis més, una pèrgola bioclimàtica és la solució per a la teva terrassa, és el present i el futur més innovador i més cool en confort exterior. Les pèrgoles ja han canviat la nostra forma de descans i gaudi de l’exterior amb molt bona nota. Un sistema molt adequat que no necessàriament ha de ser car, perquè la seva qualitat ho fa ser un sistema molt durador i amb el qual gaudiràs tot l’any del teu espai exterior.

 

Contacte

WhatsApp

Mail

hola@pergolab.es

TEL

601909040